Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Med hjälp av Internet har många saker blivit enklare och tar mindre tid. Att undersöka och skaffa bilförsäkring (eller annan typ av försäkring för den delen) är en av de saker som nu är väldigt smidigt. Ifall du är ute efter en bilförsäkring kan du göra ganska många olika saker online och spara både tid och pengar.

Hitta en billig bilförsäkring online

En av de allra största fördelarna med Internet är att det har blivit så enkelt att hitta olika försäkringar och jämföra dem - deras priser och villkor etc. En bilförsäkring kan man skaffa hos många olika försäkringsbolag men man vill ju gärna ha den bilförsäkring som är mest prisvärd och som har villkor som passar just mig.

Använd gärna Internet för att kolla upp vad som ingår i olika försäkringar, vad du kan få för pris på en bilförsäkring hos olika försäkringsbolag och vad det finns för eventuella rabatter och andra fördelar med specifika försäkringar.

Att jämföra priser på försäkringar kan ibland vara lite lurigt eftersom priset oftast är individuellt och utgår från saker som rör dig specifikt, t ex hur gammal du är, hur många skadefria år du haft, var du bor och vilken bil du kör. Du kan besöka ett försäkringsbolags webbsida och där fylla i dina uppgifter och få en offert med ett pris.

Jämför försäkringar
Jämför priser och villkor på försäkringar
Letar du bra försäkring? Du kan enkelt kolla upp och jämföra många olika försäkringsbolag med bara en enkel koll. Allt är gratis och väldigt smidigt.

Teckna din bilförsäkring online

När du väl har hittat en bilförsäkring som du tror på och som du tycker är prisvärd kan du skaffa den direkt online. Besök det försäkringsbolag du vill försäkra dig hos och fyll i formuläret för att få din offert. Du måste fylla i olika uppgifter om dig själv och din försäkring - självklart de vanliga personuppgifterna men även en del annat.

Din offert visar hur mycket din bilförsäkring skulle kosta med de exakta val och kriterier som du har fyllt i. Det priset gäller om du skulle vilja teckna en försäkring just då och det står ofta ett datum när erbjudandet går ut. Ifall du godkänner priset och villkoren kan du dock välja att teckna försäkringen. Ofta får du sedan hemskickat några försäkringspapper att underteckna och sedan skicka tillbaka men det kan även tänkas att du kan signera direkt online med t ex BankID.

Lite bra tips för att spara pengar

Att utnyttja fördelarna med Internet kan ofta göra att du sparar lite pengar på din försäkring. Det finns ett antal bra tips som hjälper dig att spara pengar och det är aldrig dumt att vara ekonomisk om det finns möjlighet.

Samla dina försäkringar och få rabatt

Det är riktigt bra att kunna använda nätet för att kolla runt och jämföra olika försäkringar och försäkringsbolag med varandra och på så vis hitta en billig och prisvärd bilförsäkring. Man ska dock inte glömma bort eller underskatta den rabatt man kan få genom att samla sina försäkringar på samma ställe.

Ifall du har en hemförsäkring hos ett försäkringsbolag kan du ofta få rabatt på din bilförsäkring (eller din hemförsäkring) genom att ha båda hos samma bolag. Det är ett slags mängdrabatt eller samlingsrabatt som faktiskt kan göra en ganska bra skillnad i pris. Kolla ifall ditt nuvarande försäkringsbolag har detta och ifall de inte har det kanske du borde flytta alla dina försäkringar till ett bolag som erbjuder denna typ av rabatt.

Rabatt när du tecknar bilförsäkring online

Många gånger kan du få en liten extra rabatt just för att du tecknar din försäkring online. Den här rabatten är ofta inte så stor, det kan röra sig om några hundralappar, men det är ändå något värt att notera. Kanske blir det mindre jobb för försäkringsbolaget om du tecknar försäkringen online och så väljer de att ge lite av pengarna tillbaka till dig.

Glöm inte att jämföra bilförsäkringar

Ett genomgående tips från oss är att jämföra innan du handlar. Det gäller inte bara försäkringar utan det mesta men det är viktigt framför allt när det handlar om sådant som kostar lite mer. Försäkringar kan kosta ganska mycket över tid och då är det defintivt värt att jämföra och leta efter bra och billiga försäkringar. Ifall du har en ny bil kan du kanske spara uppåt 10 000 kr per år på att titta runt på olika bilförsäkringar och jämföra priser innan du bestämmer dig.

Jämför och hitta billigaste bilförsäkringen

Vill du jämföra bilförsäkringar och få erbjudanden från olika försäkringsbolag? Använd en jämförelsetjänst som Zmarta. De jämför inte bara lån utan även bilförsäkringar. Fyll i dina uppgifter och få många olika erbjudanden. Jämför priser och välj den bästa försäkringen. Du får Zmarta Assistans gratis om du tecknar en bilförsäkring via dem. Det kostar inget!

Få hjälp att hitta den billigaste och bästa bilförsäkringen hos Zmarta.