Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

En försäkring som man kan stöta på ibland är det som kallas för låneskydd. Det är en typ av försäkring som man kan teckna i samband med att man tar ett lån, som sedan ger skydd vid vissa händelser som kan ge problem med återbetalning av lånet.

Priset på en hemförsäkring kan variera mellan olika försäkringsbolag då prissättningen i Sverige är fri. Det kan faktiskt skilja ganska mycket i månadskostnad mellan den billigaste och den dyraste försäkringen.

ICA Banken är känd som en bank som t ex erbjuder sparkonto, bolån, privatlån och andra vanliga banktjänster. Alla känner kanske inte till att de också har vanliga försäkringar så som hemförsäkring, bilförsäkring och andra fordonsförsäkringar, olycksfallsförsäkring, djurförsäkringar osv.

Skandia blev nyligen utnämnda till årets livförsäkringsbolag och fondförsäkringsbolag i Trafikljusrapporten skapad av Söderberg & Partners. De blev årets livförsäkringsbolag för andra året i rad. Motiveringen är att det är ett starkt bolag med stabil avkastning och extra fokus på hållbarhet. De har även ett bra fondutbud och blivit ännu bättre under året.

Vi börjar med nyheter och uppdateringar från försäkringsvärlden här på sidan. Vi kommer framöver att publicera lite olika intressanta nyheter, tips, tankar och intressant information här. Oftast kommer det vara kortare notiser om sådant som kan vara bra att ha koll på men ibland lite längre inlägg med tips och information om bra saker.