Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Kontakta oss

Kontakta oss ifall det är något du undrar eller ifall du vill prata om något. Vi gör vårt bästa för att svara på alla mail och vi försöker svara så snabbt vi kan.

Kom ihåg att detta enbart är en informationssida om försäkringar - vi erbjuder inte själva några försäkringar eller andra tjänster. Ifall du skaffar en försäkring är det ditt försäkringsbolag du ska kontaka om du vill diskutera något.

Skicka ett mail till info [at] allt-om-försäkringar.com, så återkommer vi inom kort.

Send an Email
(frivilligt)
Annan information:
Kontakta oss ifall det är något du undrar eller ifall du vill prata om något. Vi gör vårt bästa för att svara på alla mail och vi försöker svara så snabbt vi kan. Kom ihåg att detta enbart är en informationssida om försäkringar - vi erbjuder inte själva några försäkringar eller andra tjänster. Ifall du skaffar en försäkring är det ditt försäkringsbolag du ska kontaka om du vill diskutera något. Fyll i formuläret nedan och skicka ditt meddelande till oss. Ifall du vill ha svar måste du fylla i din egen mailadress. Du kan också välja att skicka ett mail till info [at] allt-om-försäkringar.com, ifall du hellre vill det.