Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Allmänt om försäkringar

Allmänt om försäkringar

Här inne finns det allmän information om försäkringar. Det handlar om allt ifrån vad självrisk innebär till försäkringsvillkor, hur man byter försäkring och ansvar när man tecknar en försäkring etc.

Det finns en hel del bra artiklar som täcker in allmän info om försäkringar och försäkringsbolag, vilket kan vara bra om man vill lära sig lite mer. Kolla in våra artiklar och ta de första stegen mot att få koll på försäkringar och hur de funkar.

Lite mer om vad som finns under allmänt

Det här är en avdelning som samlar information som inte handlar om några specifika försäkringar. Här finns istället info om vanliga begrepp som kan vara bra att kunna, grunder för försäkringsvillkor, försäkringsbolag och en del mer allmänna saker. Ifall du har dålig koll på det här med försäkringar rent allmänt kan detta vara en bra plats att börja läsa innan du går vidare och tittar på specifika försäkringar.

Du som letar efter lite mer udda försäkringar kan istället hitta en hel del sådana artiklar i kategorin Övriga försäkringar där vi stoppar in alla typer av försäkringar som inte har fått en egen huvudkategori. Där finns mängder av försäkringar beskrivna och förklarade och även olika tilläggsförsäkringar etc.