Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Allt-om-försäkringar.com är tänkt att vara en oberoende informationssida som tar upp det mesta som rör försäkringar. Här finns information om alla möjliga typer av försäkringar, försäkringsvillkor, tips om hur man väljer bra försäkringar och hittar de mest prisvärda etc.

Om du behöver hjälp att klura ut hur en viss försäkring funkar eller hjälp att hitta bra försäkringar kan du förhoppningsvis hitta den hjälpen här. Vi strävar efter att skapa en så omfattande och detaljerad sida som möjligt och som är en komplett resurs-sida för allt som för försäkringar.

Med lite tur är detta sidan du väljer att besöka innan du beslutar dig för vilken försäkring du vill ha och kanske skaffar du till och med din nya försäkring efter att ha klickat dig vidare till någon av de försäkringsbolag som vi listar.

Kontakta oss

Om du har något du vill fråga eller säga oss kan du enklast nå oss genom att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Vi svarar så snabbt vi kan och hjälper dig om vi har möjlighet. Vi är öppna för samarbeten av olika slag så länge det är rimligt, så skicka gärna ett meddelande om du har något förslag.

Ansvar och objektivitet

Den här sidan är skapad som en oberoende informationsportal och är inte i samarbete med något specifikt försäkringsbolag. Vi försöker ha så objektiv och så korrekt information vi bara kan men vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i texter om försäkringar, villkor och försäkringsbolag. Innan du tecknar en försäkring bör du alltid läsa igenom alla villkor i försäkringsavtalet noga så att du vet vad som gäller.

Hittar du några felaktigheter får du gärna rapportera dessa till oss via kontaktformuläret.

Reklam

Den här sidan kan hållas vid liv tack vare reklam. Vi har alltid som mål att ge dig så bra info, tips och hjälp som möjligt och att aldrig ta något betalt för detta. För att det ska gå runt har vi reklam som du kan klicka på, vilket ger oss en slant. Ifall du tecknar en försäkring genom oss kan detta också innebära en liten provision till oss - men det kostar dig aldrig något extra.

Ifall du skulle vilja göra reklam på den här sidan kan du höra av dig med ett förslag om samarbete. Vi är alltid öppna för seriösa förslag. Skicka ett meddelande med detaljerna så hör vi av oss.