Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Försäkringsbolag

Försäkringsbolag

Vårt mål är att här samla alla stora försäkringsbolag som arbetar på den svenska marknaden. Varje försäkringsbolag har en egen artikel där vi skriver lite allmänt om försäkringsbolaget och sedan listar vi givetvis vilka försäkringar de erbjuder, om det finns några speciella fördelar eller rabatter och annat som är bra att veta.

Det finns självklart även en direktlänk till varje försäkringsbolag så att du snabbt och smidigt kan gå in och teckna en försäkring eller kolla upp ännu mer info och priser på deras egna sida.

Hitta rätt försäkringsbolag

Det finns ganska många olika försäkringsbolag och det är inte alltid lätt att välja. Ifall du redan har försäkringar nu och funderar på att skaffa en ny kanske det är logiskt att välja det försäkringsbolag du redan har men samtidigt kanske det också är läge att titta runt och se om ditt försäkringsbolag verkligen är det bästa.

Ifall du helt enkelt funderar på att byta försäkringsbolag kan vi vara till hjälp. Du kan läsa om de olika bolagen i sina respektive artiklar och där hittar du en hel del bra information om deras försäkringar, allmänna villkor och specialerbjudanden etc. Om det finns något extra intressant med ett visst försäkringsbolag står det i deras artikel.