Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Övriga försäkringar

Övriga försäkringar

Det finns många försäkringar som inte riktigt passar in i våra andra huvudkategorier och dessa ligger alla här. Det finns exempelvis artiklar om livförsäkring, studentförsäkring, företagsförsäkring, drulleförsäkring, barnförsäkring och mycket mer.

Du kan läsa om vad dessa försäkringar innebär, deras villkor och allmänna bra tips som kan vara bra att veta när man letar efter prisvärda försäkringar och försöker välja bästa möjliga försäkring.

Det finns många olika försäkringar

Det finns massor av olika försäkringar. De allra vanligaste och olika varianter på dem har fått sina egna huvudkategorier i vår toppmeny och där kan du läsa om allt som rör dem. Här inne samlar vi som sagt alla typer av försäkringar som blivit över. Det är allt från företagsförsäkring till skadeförsäkring.

Så länge större pengabelopp är involverade brukar det även finns en försäkring man kan teckna för att skydda sig. Du kan skydda dig mot olyckor, oväntade händelser, din egen klumpighet och mycket mer. En försäkring är en trygghet och en garanti och det kan vara väldigt skönt att ha denna typ av skydd men du får givetvis också betala lite extra.

Många av de försäkringar som ligger i den här kategorin är antingen tilläggsförsäkringar till exempelvis en hemförsäkring (drulleförsäkring) eller kan det vara försäkringar med speciella namn som helt enkelt är varianter på vanliga försäkringar - som t ex en studentförsäkring. Försäkringar kan vara lite av en djungel men det är därför den här sidan finns.