Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!
ERV

Betyg på försäkringsbolag

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 2.00
Sätt betyg utifrån din erfarenhet av skadehantering, kundtjänst etc.
Lämna en kommentar

Snabblänkar

Europeiska ERV är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på olika typer av reseförsäkringar. De har försäkringslösningar både för privatpersoner och för tjänsteresor när du behöver resa i jobbet. De är en av de största aktörerna inom just reseförsäkringar och försäkrar varje år upp mot 2 miljoner privatpersoner, 1,5 miljoner tjänsteresenärer och även många som är jobbar, pluggar eller av annat skäl är placerade utomlands.

De försäkringar som går att finna hos ERV är fokuserade enbart på utlandsvistelser. De har exempelvis en omfattande och flexibel reseförsäkring, avbeställningsskydd, en försäkring för dig som vill studera utomlands, företagsförsäkringar för tjänsteresor och några fler alternativ. Eftersom det handlar om ett så pass specialiserat försäkringsbolag finns det givetvis även olika varianter av reseförsäkring beroende på ditt behov.

Reseförsäkring hos Europeiska ERV

Normalt har du en reseförsäkring via din hemförsäkring men du kan skaffa ytterligare skydd genom att välja en reseförsäkring hos Europeiska ERV. Du kan anpassa den så att du inte dubbelförsäkrar dig med din hemförsäkring. Utöver en grundläggande reseförsäkring kan du även välja olika varianter som fokuserar på ännu mer specifika situationer. Du kan ha en speciell försäkring ifall du ska på charterresa, om du ska backpacka, om du reser när du är gravid eller om du tänkt syssla med extremsporter eller några andra ovanligt riskfyllda aktiviteter etc. Välj den variant som passar dig och din resa och se till att du får ett bra skydd.

När du ska beställa din försäkring får du fylla i en del olika uppgifter så som hur länge du tänkt vara borta och vart du ska åka och sedan givetvis en del info om dig själv. Du får sedan en anpassad försäkring och kan se hur mycket det kostar. Har du en reseförsäkring via din hemförsäkring så kan du även fylla i det och då får du en variant där du hoppar över det försäkringsskydd som du redan har sedan tidigare och slipper att bli dubbelförsäkrad.

Rabatter och andra förmåner

Eftersom Europeiska ERV är ett försäkringsbolag som specialiserar sig på en viss typ av försäkringar så har de inte direkt några rabatter så som de större och mer allmänna försäkringsbolagen kan ha. Deras försäkringar ger dig utökat skydd och är specialanpassade för olika situationer så det finns inte så mycket utrymme för rabatter och specialerbjudanden.

Man kan väl säga att förmånen med Europeiska ERV är just att det går att anpassa sin reseförsäkring så mycket genom att välja vilken typ av försäkring man behöver och att man kan få en unik försäkring beroende på vilken typ av resa man tänker göra. Oavsett om du tänkt ligga på beachen i två veckor eller hoppa fallskärm eller plugga utomlands så kan du få en försäkring som har den typ av skydd som passar dig.

Exempel på försäkringar från Europeiska ERV

  • Flexibel reseförsäkring
  • Försäkring för tjänsteresor
  • Avbeställningsförsäkring
  • Studera utomlands försäkring
  • Besöksförsäkring (besök från utlandet)
  • Affinity (kortförsäkringar)

Gå till Europeiska ERV's webbsida

Ifall du vill kolla in ERV lite närmare kan du besöka deras egen webbsida. Där hittar du alla deras försäkringar, information och villkor och kan se hur mycket olika försäkringar kostar. Klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (extern länk).