Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

ICA Banken är känd som en bank som t ex erbjuder sparkonto, bolån, privatlån och andra vanliga banktjänster. Alla känner kanske inte till att de också har vanliga försäkringar så som hemförsäkring, bilförsäkring och andra fordonsförsäkringar, olycksfallsförsäkring, djurförsäkringar osv.

De har alltså en ganska stor bredd på sin verksamhet, lite som Länsförsäkringar som ju också har både bank- och försäkringstjänster. Ica Banken kan vara ett alternativ till de vanliga försäkringsbolagen och är helt klart värda att ha med på sin jämförelselista den dagen man ska gå igenom olika alternativ och välja en ny försäkring.

Med tiden har ICA Banken uppdaterat sin försäkringsavdelning med fler försäkringar och nu har de ett bra utbud i min mening. De har t ex försäkringar för olika typer av fordon som moped och, husvagn och släpvagn och även en fritidshusförsäkring och en båtförsäkring.

Är du redan bankkund hos ICA Banken kan det vara extra bra idé att kolla upp deras försäkringar och se om de kan vara något för dig, då det brukar vara smidigt att samla alla sina affärer på ett och samma ställe (så länge det är ekonomiskt).

Har du ett av ICA:s kort kan du dessutom få bonus på ICA för hela försäkringskostnaden.

Vi har ännu inte lagt in någon specifik artikel som behandlar ICA Banken och deras försäkringar, men det kommer snart en sådan, så att ni enklare kan hitta dem och gå igenom fördelar och nackdelar med deras försäkringar.