Allt-om-försäkringar.com

Jämför försäkringar hos Insplanet Jämför priser och villkor på försäkringar snabbt och smidigt direkt hos Insplanet. Det är gratis att jämföra!

Vi får ganska många kommentarer där folk klagar på försäkringsbolag eller olika försäkringar, eller där man jämför försäkringsbolag med varandra etc. Detta är bra och intressant och ger oss alla möjlighet att få ytterligare information om företagen, så att vi kan ta med detta i beräkningen när vi själva väljer vart vi ska vända oss. Det finns inte mycket som slår betyg och recensioner av riktiga kunder och användare och att vi delar med oss av våra upplevelser. Det är nog bästa sättet att få en bra uppfattning om hur företagen faktiskt är. 

Jag tänkte därför testa att starta en artikel här där vem som helst kan få lämna en kommentar som handlar om en veterinär / djurklinik som de har varit i kontakt med eller provat för att berätta om både dåliga upplevelser och bra upplevelser. Om det har varit höga priser eller om det är billigare än hos konkurrenterna vill vi alla gärna veta detta. Likaså om det varit bra service eller ej och allt annat som kan vara bra att veta. Du kan alltså skriva ner en dålig upplevelse och berätta för oss så att vi kan undvika en viss klinik eller hylla några som varit duktiga. 

Tänkte även ta med alla betyg och kommentarer om djurförsäkringar - vilka som är bra och vilka som är mindre bra, kommentarer och tips som man ska tänka på. Det kan vara bra att veta om det är dyr självrisk eller om något inte ingår etc. Eller om ni har en bra eller mindre bra upplevelse när ni har varit i kontakt med försäkringsbolaget angående ert husdjur.

Alla seriösa kommentarer är välkomna och ju mer information och konstruktiv kritik ju bättre. Kommentarer som är oseriösa eller som använder fult språk eller som inte är konstruktiva / ger våra besökare något kommer inte att publiceras!